TRYK AF BROCHURER, HÆFTER, BØGER

Hos Grafisk Forum har vi egen produktion af brochurer, og du får tryk af borchurer i mange forskellige formater, løsninger, designs osv.

Tryk af brochurer, hæfter, bøger mv. - kontakt os på tlf. 75613344, vi hjælper dig.

Brochurer kan trykkes i alle mulige formater, og hos Hos Grafisk Forum trykker vi i digitaltryk eller offsettryk størrelse og antal, og vi rådgiver dig naturligvis om bedste og billigste løsning.
Vi producerer vi hurtigt og leverer naturligvis til hele landet. Du får høj kvalitet til lav pris.

Tryk af brochurer, hæfter, bøger mv. tilbyder vi på hele paletten af papirkvaliteter - vi lagerfører altid komplet sortiment af offsetpapir, ubestrøget papir, silk papir - og har derudover løbende lager af alle mulige andre lækre kvaliteter.

Dine brochurer kan vi producere vi på menge måder - som foldere, hæfter, limbind/flexbind, softcover, wire-o, hardcover osv. Vi forædler din brochure med f.eks. matkachering eller blankkachering, præg, hotfoil eller partiel UV-lak osv.

Når du har brug for hjælp med tryk af brochurer, hæfter, bøger mv. eller din opgave haster meget – så ring til os, så gør vi alt vi kan for at hjælpe dig.

Tjek af din fil:
Hvis du sender din fil til os, kontrollerer vi om den er klar til produktion, rådgiver dig evt. om hvad der skal ændres eller hjælper dig i mål.

Vi hjælper dig meget gerne med design og grafisk opsætning. Du finder kontaktoplysninger til vores grafiske konsulenter her og du kan læse mere om vores grafikere i reklamebureauret her.

 Tryk af brochurer, hæfter, bøger mv.- kom og se vores showroom - Grafisk Forum i Horsens

Tryk af brochurer, hæfter, bøger mv.- kom og se vores showroom - Grafisk Forum i Horsens

Tryk af brochurer, hæfter, bøger mv.- kom og se vores showroom - Grafisk Forum i Horsens

Besøg også vores store grafiske showroom, hvor du kan se kreative løsninger, papirkvaliteter, reklameartikler mv.

Vi vil altid gerne vise dig eksempler på opgaver, vi tidligere har løst – enten ved at sende dem til dig eller ved et fysisk møde hos dig. Du er også altid velkommen til at besøge os i Horsens, hvor vi har et stort udvalg af referencemateriale, og du kan få inspiration i vores grafiske showroom.

Vores konsulenter hjælper dig - kontakt os på mail eller telefon.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!