TRYK AF BLOKKE

Hos Grafisk Forum har vi egen produktion af tryk af blokke, og du får tryk af blokke i mange forskellige formater.

Tryk af blokke - kontakt os på tlf. 75613344, vi hjælper dig.

Blokke kan trykkes i forskellige formater typisk i A-formaterne A7, A6, A5, A4 og A3 - men vi kan producere i alle formater.
Hos Grafisk Forum trykker vi i digitaltryk eller offsettryk størrelse og antal, og vi rådgiver dig naturligvis om bedste og billigste løsning.
Vi producerer vi hurtigt og leverer naturligvis til hele landet. Du får høj kvalitet til lav pris.

Tryk af blokke er tilbyder vi på hele paletten af papirkvaliteter - men oftest er kvaliteten 80 gram eller 90 gram ubestrøget papir (altså i stil med klassisk brevpapir) I princippet lagerfører vi altid komplet sortiment af offsetpapir, ubestrøget papir, silk hvis du har ønsker om at din blok skal se anderledes ud.

Vi kan producere din blokke som limede blokke, limede blokke med perforering, blokke med selvkopierende ark, blokke med wire-o eller blokke med spiral. Mulighederne er mange.

Når du har brug for hjælp med tryk af blokke, eller din opgave haster meget – så ring til os, så gør vi alt vi kan for at hjælpe dig.

Tjek af din fil:
Hvis du sender din fil til os, kontrollerer vi om den er klar til produktion, rådgiver dig evt. om hvad der skal ændres eller hjælper dig i mål.

Vi hjælper dig meget gerne med design og grafisk opsætning. Du finder kontaktoplysninger til vores grafiske konsulenter her og du kan læse mere om vores grafikere i reklamebureauret her.

 Tryk af blkke - kom og se vores showroom - Grafisk Forum i Horsens

Besøg også vores store grafiske showroom, hvor du kan se kreative løsninger, papirkvaliteter, reklameartikler mv.

Vi vil altid gerne vise dig eksempler på opgaver, vi tidligere har løst – enten ved at sende dem til dig eller ved et fysisk møde hos dig. Du er også altid velkommen til at besøge os i Horsens, hvor vi har et stort udvalg af referencemateriale, og du kan få inspiration i vores grafiske showroom.

Vores konsulenter hjælper dig - kontakt os på mail eller telefon.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!