Online

Grafisk Forum kan hjælpe dig med onlineopgaver og mobile medier.

  • Webdesign og hjemmesideløsninger
  • Webshop
  • Kampagnesites
  • Søgemaskineoptimering og Adwords
  • QR-koder
  • Apps
  • Nyhedsbreve
  • Mobile hjemmesider

Webdesign og hjemmesideløsninger
Lad Grafisk Forum hjælpe dig med din hjemmeside. Vi arbejder med CMS-systemerne Dynamic Web, Joomla, Vm5 og Wordpress og rådgiver dig gerne om hvilket system, der passer bedst til din virksomhed.

Når det tekniske er på plads, skal det designmæssige aftales. En professionel hjemmeside er alfa-omega for en virksomhed, og derfor er det tvingende nødvendigt at tage designdelen seriøst. Det gør vi naturligvis i samarbejde med dig, og vi tager højde for design såvel som brugervenlighed og funktionalitet.

Man skal være der hvor kunderne er. Derfor er alle vores hjemmesider selvfølgelig lavet som responsive design, så de er tilgængelige på alle platforme.

Webshop
En webshop er for nogle virksomheder den eneste salgskanal. For andre er den et supplement. Afhængigt af dit udgangspunkt kommer vi med et oplæg til din kommende webshop, der vil booste din virksomheds salg.

En webshop skal udstråle seriøsitet og tryghed, så kunderne aldrig er i tvivl om, at netop din virksomhed er sikker at handle hos.

Kampagnesites
Hvis du kører et specialtilbud, kan et kampagnesite være en rigtig god salgskanal. Det kan også være, at et af dine produkter ikke passer ind på din egentlige hjemmeside, og at det derfor skal skilles ud på sin egen.

Vi hjælper med at kreere et kampagnesite, der helt enkelt fortæller om dette produkt. Sitet skal naturligvis passe til din øvrige kommunikation, så den røde tråd er gennemgående.

Søgemaskineoptimering og Adwords
Man kan have den bedste hjemmeside, men hvis ingen finder den, eksisterer den ikke! Derfor er en søgeoptimering til Google efterhånden et must. Vi sørger for den tekniske optimering, og du kan også vælge at lade vores tekstforfatter gennemskrive dine tekster, så de bliver søgeoptimeret. Den samlede indsats bidrager med at få din hjemmeside frem i lyset.

Vælger du Adwords, får du en annonceplads på Google enten øverst eller i siden af hver Google-søgning. Vi klarer det praktiske for dig.

QR-koder
QR-koder er efterhånden meget almindelige. De er blevet så udbredt, fordi det er en enestående mulighed for at kunne lede læseren videre til mere information, så det hele ikke skal stå samme sted. Vi placerer QR-koder på trykte materialer, der leder videre ind til de digitale medier.

Det er vigtigt at fortælle læserne, hvad de får ud af scanne koden. Måske får de adgang til dit kampagnesite med helt utrolige rabatter? (link op til kampagnesite!) Vi udfører selvfølgelig det tekniske arbejde for dig – men hjælper også med at placere QR-koderne der, hvor de giver mening for din virksomhed og dine kunder.

Apps
En app (applikation) er et stykke software til tablets og Smartphones. Du kan tilbyde dine kunder en app med f.eks. selvbetjening, spil, arkiver osv. Der er utallige muligheder, så den første opgave er at præcisere formålet med app’en. Skal den underholde, hjælpe eller skabe omtale? Eller noget helt fjerde?
Grafisk Forum hjælper dig hele vejen fra idé til udførelse af det tekniske.

Nyhedsbrev
Et nyhedsbrev er en billig og højest effektiv måde at placere din virksomhed i dine (potentielle) kunders mailbokse. Her får du chancen for at fortælle om din virksomheds nyheder, produkter og tilbud. Dine modtagere skal selv skrive sig op på din mailliste, og det betyder, at de er mere modtagelige for dine budskaber.
Grafisk Forum hjælper dig både med design, teknisk opsætning, tekst og idéer til indhold.