MESSEUDSTYR, UDSTILLINGSSYSTEMER OG STORFORMAT

Når du har bestemt dig for at deltage på messer, på salgsmøder, folkemøder, stafetter, popup udstillinger osv. eller på et fast udstillingsområder i din virksomhed ... så gælder det i princippet altid om bruge din energi og dine kræfter på at skabe en god messeoplevelse for dine gæster og kunder, så du derved får nye spændende og relevante leads.

Dit udstillingssystem, dine reklameartikler og din kommunikation skal supplere hinanden og præsentere din virksomhed perfekt, og hos Grafisk Forum får du hjælp til netop udstillingssystemer, trykt markedsføringsmateriale og reklameartikler. Desuden har vi stor kreativ afdeling som designer dit grafiske udtryk til din messedeltagelse.

Udstillingssystemer og storformat produktion:
Dit udstillingsudstyr skal være flexibelt, let og nemt at samle. I vores store katalog bliver du inspireret og vores konsulenter og AD'ere/grafikere er altid klar til at rådgive og hjælpe dig i processen... For vores løsninger gælder normalt at der ikke skal bruges værktøj, løsningerne kan være i en personbil og kan hurtigt sættes op af salgspersonalet.

Klik og se kataloget med messesystemer og storformattryk.

Messeudstyr og storformat


Trykt markedsføringsmateriale:
På din flotte messestand, skal din gæster/kunder mødes med materiale de kan fordybe sig i, som de kan tage med sig hjem - så du bliver husket når det hektiske event er slut. Vi er din ekspert i alt fra visitkort og flyers - til store kataloger, brochurer mv. På vores adresse i Horsens har vi stort showroom hvor du kan blive inspireret og vi hjælper dig i mål med din kommunikation. Vi trykker både i offsettryk og digitaltryk.

Klik og se vores brochure med tryksager.


Reklameartikler med logo:
På messenudstillinger og messer kan du eksempelvis skabe god stemning ved at give en lille reklameartikel. Vi er leverandør af smart markedsføring med logopåtryk fx. Kuglepenne, servietter, pastilæsker, tyggegummi, chokolade, bolcher, kaffekopper, slikposer, vandflasker, blokke, beachflag mv.
Vores website www.logobox.dk finder du et udpluk at de reklameartikler vi leverer.

Reklameartiker med logo - perfekt til messer


Din deltagelse på fx. messer, events og udstillinger et skridt på vejen mod nye kunder.

Vi vil hjælpe dig med at få succes - og designer og producerer grafik tilpasset lige netop din virksomheds DNA. Vi har dygtige og erfarne grafiske designere der hjælper i den kreative proces, frem til leveringen af materialerne til din messestand.

Vores konsulenter hjælper dig - kontakt os på mail eller telefon.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!