MARKEDSFØRING PÅ FOLKEMØDET

Når du har bestemt dig for at deltage på Folkemødet ... så gælder det om bruge din energi og dine kræfter på at skabe en god oplevelse for dine gæster og kunder. Derved får du nye spændende kontakter, relevante leads - så du får udbygget samarbejdsrelationer og får indflydelse på lovgivning/regulering af dit fagområde.

Kontakt os på tlf. 75613344, vi hjælper dig.

Fysisk markedsføring på Folkemødet - Grafisk ForumPå Folkemødets events vil der være taler, debatter, seminarer, workshops og andre arrangementer, som tilsammen dækkes af cirka 1.100 foreninger, virksomheder, interesseorganisationer og politiske partier. Omkring 600 journalister er tilstede under Folkemødet. (Besøg Folkemødets hjemmeside)

Dit udstillingssystem, dine reklameartikler og din kommunikation skal supplere hinanden og præsentere din sag perfekt, og hos Grafisk Forum får du hjælp til netop udstillingssystemer, trykt markedsføringsmateriale og reklameartikler. Desuden har vi stor kreativ afdeling som designer dit grafiske udtryk til dit event på Folkemødet

Udstillingssystemer, messesystemer - bannere og plakater:
Dit udstillingsudstyr skal være flexibelt, let og nemt at samle og ikke mindst nemt at fragte. I vores store katalog bliver du inspireret og vores konsulenter og AD'ere/grafikere er altid klar til at rådgive og hjælpe dig i processen... For vores løsninger gælder normalt at der ikke skal bruges værktøj, løsningerne kan være i en personbil og kan hurtigt sættes op af salgspersonalet.
Vi producerer beachflag, rollups, pavillonner, salgsdiske osv.

Klik og se kataloget med messesystemer og storformattryk.

Klik og se kataloget med GoGoZip - messesystem / displaysystem.

Vi producerer beachflag, rollups, pavillonner, salgsdiske osv. til Folkemødet 


Trykt markedsføringsmateriale:
På dit event på Folkemødet, skal din gæster/kunder mødes med materiale de kan fordybe sig i, som de kan tage med sig hjem - så du bliver husket når det hektiske event er slut. Vi er din ekspert i alt fra visitkort og flyers - til store kataloger, brochurer mv. På vores adresse har vi stort showroom, hvor du kan blive inspireret og vi hjælper dig i mål med din kommunikation.

Klik og se vores brochure med tryksager.

Flyers, Foldere, Brochurer mv. til Folkemødet


Reklameartikler med logo:
På Folkemødet kan du skabe god stemning, eller varige relationer ved at give en lille reklameartikel. Vi er leverandør af smart markedsføring med logopåtryk fx. Kuglepenne, servietter, pastilæsker, tyggegummi, chokolade, bolcher, kaffekopper, slikposer, vandflasker, blokke, beachflag mv.
Vores website www.logobox.dk finder du et udpluk at de reklameartikler vi leverer.

Reklameartiker med logo - perfekt til Folkemødet


Din deltagelse på Folkemødet er et skridt på vejen mod nye samarbejdspartnere, nye relationer og en del af fortællingen om netop din sag.

Vi vil hjælpe dig med at få succes - og designer og producerer grafik tilpasset lige netop din virksomheds DNA. Vi har dygtige og erfarne grafiske designere der hjælper i den kreative proces, frem til leveringen af materialerne til din messestand.

Vores konsulenter hjælper dig - kontakt os på mail eller telefon.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!