FOLIE TIL BILER, SKILTE, VINDUER MV.

Hos Grafisk Forum producerer og monterer vi folier i mange forskellige formater.

Produktion og montering af folier - kontakt os på tlf. 75613344, vi hjælper dig.

Grafisk Forum er et professionelt grafisk hus, og vi tilbyder også design og produktion af folier til biler, skilte, pyloner, vinduer samt print i store formater. Tag os med på råd og kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om dine muligheder.

I tæt samarbejde med kunden, gør vi alt for at opfylde dine ønsker til design og løsning, når du skal have folie på fx. din firmabil, varevogn, egen bil eller andet køretøj. Hvis opgaven kræver det, trækker vi på vores netværk af dygtige montører - fx. pga. opgavens karakter, stedet, kompleksiteten eller andet kræver det.

Foilemontering på bil - Grafisk Forum i Horsens

Foilemontering på bil - Grafisk Forum i Horsens

Foilemontering på bil - Grafisk Forum i Horsens

Vi kan hjælpe dig med foliering af din bil, et skilt eller et stort banner.

Ligeledes vejleder og rådgiver vi om design, både af firmabiler, dekorationer af personbiler og forskellige typer af foliering og folie til biler.

Tjek af din fil:

Hvis du sender din fil til os, kontrollerer vi om den er klar til produktion, rådgiver dig evt. om hvad der skal ændres eller hjælper dig i mål.

Vi hjælper dig meget gerne med design og grafisk opsætning. Du finder kontaktoplysninger til vores grafiske konsulenter her og du kan læse mere om vores grafikere i reklamebureauret her.

Vores konsulenter hjælper dig - kontakt os på mail eller telefon.

Vi står altid klar til at hjælpe dig!